Heuvelenweg 34 K

Michael van Emde Boas en Marina Goelenok
Michael van Emde Boas (1969) Fotograaf

Het concept van de beweging fascineert Michael. Zijn kunstwerken beginnen met een idee, waarna een concept ontstaat naar een bepaald beeld. Dat concept werk hij vervolgens verder uit in een goed voorbereide en verfijnde professionele omgeving. 

Tijdens de kunstroute Dwingeloo zal Michael tussen 13-17 uur vrij werk maken. Een unieke beleving om bij aanwezig te zijn.

Studio michael van emde boasWerk van Michael

Forbidden fruit / fine-art-photo

fine-art-photo

Cizo 5 / fine-art-photo

Bottum / fine-art-photoMarina Goelenok (1970) Textiele technieken

Creativiteit is integraal het middelpunt in mijn leven. Dat is zolang ik het mij kan heugen. Jaren lang heb ik uitgebreid verschillende ervaringen met textiel en fashion opgedaan, waaronder 4 jaar modeontwerp studie aan Institute of Textile and Light Industry in Tashkent.
In mijn werk zoek ik de grenzen op van ambachtelijke perfectie en vrije creatie. Uitdagend en interessant is met verschillende stoffen, versier materialen en kledingstukken iets bijzonders te creëren. Het proces beleef ik altijd persoonlijk en uniek. Tegelijkertijd; door styling, gebruik van fournituren, kleur en compositie word ik in staat gesteld mijn ideeën, emoties, gedachten en ervaringen te delen.

Sinds 1997 woon en werk ik in Nederland. In de afgelopen 25 jaar creëerde ik talloze collecties, kledingstukken en opdrachten voor de meest uiteenlopende clientèle en mijzelf. Ik gaf naailes, workshops, runde een modemerk. Later werd dat maatwerk, restylen, customizen. Ook werk ik met bekende artiesten, muzikanten en fotografen als styliste.

Textiel Art

Voor mij is textiel meer dan wat je mooi maakt en wat niet. Ook meer dan accessoire, aankleding of decoratie. Altijd nieuwsgierig naar combinaties van materialen, waardoor nieuwe dimensies en perspectieven ontstaan.

Website Marina Goelenok
Werk van Marina (vrij patchwork)