Sponsoren

Atelierroute Dwingeloo
welkom PDF Print E-mail

 

6de Editie op 3 en 4 mei

De zesde editie van de Atelierroute Dwingeloo vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 mei 2014. Ook dit jaar wordt er weer een grote variatie aan kunst geëxposeerd. 

 

Kunstroute Dwingeloo

In het eerste weekend van mei wordt jaarlijks de Kunstroute Dwingeloo georganiseerd. Na het grote succes van voorgaande jaren is besloten de atelierroute van de Entingheweg tot de Drift en van de Brink in Dwingeloo tot de Honingvlaken te laten lopen.

Op deze route van bijna 5 km wordt op zeventien locatie door zevenentwintig kunstenaars verschillende vormen van kunst getoond, van schilderijen, beelden in hout, keramiek en brons tot landart-objecten en bloemschikkunst. De open atelierroute biedt de gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars, veelal in hun eigen ateliers. Deze meet & greet is een uitgelezen kans om te praten over wat mensen inspireert tot het creëren van kunst, als amateur of als professional.

Jazz-avond en presentatie atelierroute

Tijdens de Atelierroute wordt er op zaterdag 3 mei een culturele avond georganiseerd in Grand Café de Brink. Live muziek van jazz combo WestEndJ en een presentatie van de Atelierroute. Entree is € 9,50 (inclusief drankje en hapje. Reservering is noodzakelijk via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

Kans op kunst verloting

Ook dit jaar gaan we weer tien kunstwerken verloten. De loten zijn te koop op alle locaties

 

 

De route is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de vermelde sponsoren.

 

 

De initiatiefgroep

 

Van links naar rechts: Dries Pruis, Henk Temmink, Monique Wolters, Jaap Groen, Karel ten Berge, Jan Looman en Pieter van Dijk. (Foto: Gerrit Boer)

 

Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 08 april 2014 08:08
 
templates/system/css/system.csstemplates/system/css/system.csstemplates/system/css/system.csstemplates/system/css/system.css