Westeinde 29

Rik Denekamp en Jessica Verspuy

In de fotografie zijn wij elkaars sidekick, door onze eigen specifieke interesse samen te voegen ondersteunen we elkaar in onze passie en kwaliteit. Door het combineren van onze eigenschappen komen wij op eigen initiatief tot projecten. Ook werken wij in opdracht. Onze projecten worden volledig door ons zelf uitgewerkt vanaf het fotograferen, het eventuele tekstuele deel en het exposeren of publiceren.

Rik Denekamp (fotografie)
Mijn interesse ligt onder andere in het eenvoudige en sfeervolle landschap, zand en water, gecombineerd met door de tijd gesleten elementen raken mij het meest. Alles wat getekend is door het leven trekt mijn aandacht. Abstract, beeld wat de werkelijkheid verbeeld, gebruik makend van reële beelden maar die dusdanig inzoomen zodat het abstract wordt.
www.rikdenekamp.nl  –  info@rikdenekamp.nl

Jessica Verspuy (Fotografie)
Mijn foto’s zijn qua compositie, eenvoudig en klassiek. Ik werk zoveel mogelijk met bestaand licht zo komt mijn eigen karakter terug in de foto’s: integer, zacht en rustig. Of het nu gaat om een portret of reportage ik probeer een overeenkomst in benadering en uitstraling te realiseren zodat het menselijke gevoel er altijd in zit.Bij mijn abstracte foto’s probeer ik iets weer te geven zoals het gewoonlijk niet gezien wordt. Kijkend naar details, patronen, lijnen, vormen en kleuren van het onderwerp en die gebruiken om er een boeiend beeld van te maken.

www.jessicaverspuyfotografie.nljessfotografie@hotmail.com