Westeinde 29

Rik Denekamp en Saskia Paquot

Rik Denekamp (fotografie)
Mijn interesse ligt onder andere in het eenvoudige en sfeervolle landschap, zand en water, gecombineerd met door de tijd gesleten elementen raken mij het meest. Alles wat getekend is door het leven trekt mijn aandacht. Abstract, beeld wat de werkelijkheid verbeeld, gebruik makend van reële beelden maar die dusdanig inzoomen zodat het abstract wordt.
www.rikdenekamp.nl  –  info@rikdenekamp.nl

Werk van RikSaskia Paquot (keramiek en viltwerk)

KERAMIEK

Jaren geleden ben ik begonnen met het volgen van keramiekcursussen. Ik volg daarnaast regelmatig workshops om nieuwe technieken en inspiratie op te doen. Mijn werk is heel divers en bestaat voornamelijk uit vazen, schalen, beelden en sculpturen. Doorgaans strak van vorm maar er zijn ook juist objecten die uitbundig zijn qua vorm en kleur. Regelmatig werk ik met een thema zoals schoenen, beelden of zeewieren. 

VILTWERK

Na een keer een viltworkshop gevolgd te hebben was ik direct verkocht. Ik ben cursussen gaan volgen waarin ik veel technieken en mogelijkheden met vilt heb ontdekt / onderzocht. Het werd me echter steeds duidelijk dat mijn hart ligt bij het maken van schilderijen. De laatste jaren heb ik me dan ook helemaal toegelegd op het “schilderen met wol”. Ik gebruik daarbij de combinatie van het nat- en droogvilten. In het zoeken naar mooie composities, waarbij ik hoofdzakelijk uitbundige kleuren gebruik, heb ik dan ook helemaal mijn passie gevonden.Werk van Saskia